1954 - 2014 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

¨Εγραψαν για εμάς και τους ευχαριστούμε

Αναδημοσίευση από το www.otroxos.gr 
Στάθη Κελεσίδη σε ευχαριστούμε!!

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ "ΚΕΡΑΥΝΟΥ".

Ρεπορτάζ του "Τροχού", 6-11-2012.

Το Ωραιόκαστρο είναι μια πόλη με τη δική της ιστορία (αυτό ίσως λόγω της ραγδαίας οικιστικής και πληθυσμιακής ανάπτυξης να μην είναι αντιληπτό από όλους), κι ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της ιστορίας είναι ο αθλητισμός, δηλαδή ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ο παλαιότερος αθλητικός σύλλογος της πόλης μας.
Χθες το βράδυ λοιπόν, στο κτίριο «Παύλος Μελάς» οι άνθρωποι της διοίκησης του ΚΕΡΑΥΝΟΥ (πρωτεργάτης ο έφορος της ομάδας κ. Σιδηρόπουλος) έστησαν μια θαυμάσια εκδήλωση.
Στα πλαίσια της παρουσίασης της Γυναικείας Ομάδας Βόλει τίμησαν και την πρώτη Γυναικεία Ομάδα Βόλει του Συλλόγου (οι 2 τελευταίες φωτογραφίες).

Μας πήγαν πολύ πίσω λοιπόν, στα μέσα της δεκαετίας του 1980 τότε που όλα ήταν πιο νέα και πιο όμορφα (δεν είμασταν μόνο εμείς νέοι ήταν η εποχή όλη νέα και ζωντανή, υπήρχαν ακόμα ελπίδες και όνειρα). Και ήταν σχεδόν όλοι τους εκεί, η «ψυχή» της ομάδας ο Απόστολος ο Σταυριανίδης (5η φωτογραφία κοντινό πλάνο), η πρώτη προπονήτρια η Αναστασία η Μπάρμπα και πολλές παίκτριες, η Χαριτάντη, η Νικοπούλου, η Μπούκλα, η Βαλτοπούλου, η Τσαμεσίδου, η Χρυσοχοίδου, η Καζανίδου, η Κανάκη, οι αδερφές Καρασαββίδη (όλοι μαζί στην 4η φωτογραφία).

Ο κ. Σιδηρόπουλος τις ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο Σύλλογο και τις κάλεσε να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας, όπου πάντα θα υπάρχουν, όπως είπε, θέσεις γι’ αυτές. Ανακοίνωσε επίσης ότι κάποια στιγμή θα διοργανωθεί και αγώνας μεταξύ της πρώτης ομάδας του συλλόγου και της σημερινής.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση της σημερινής ομάδας, τόσο των γυναικών όσο και των κορασίδων, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Ακολούθησε η γνωριμία με το προπονητικό τιμ, τον κ. Άγγελο Σολκίδη και τις τρεις βοηθούς του.

Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση της φανέλας του συλλόγου και πολλά πηγαδάκια, γέλιο και αναμνήσεις.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.