1954 - 2014 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Το παρελθόν συναντά το παρών, προετοιμάζοντας το μέλλον.

Το να τιμάς το παρελθόν σου είναι καθήκον, το να προετοιμάζεις το μέλλον απαραίτητη συνθήκη επιβίωσης και η παρουσία σου στο παρών αν μη τι άλλο αρωγός για επιτυχίες και αξιόλογες αθλητικές παρουσίες στην αρχή του ευ αγωνίζεσθε. 

Κάπως έτσι σκεφθήκαμε και αναζητήσαμε την 1η ομάδα βόλευ Γυναικών του Κεραυνού, για να αποδώσουμε τιμή σε αυτά τα κορίτσια τα οποία κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες τότε, δημιούργησαν και έφεραν το Βόλευ στο Ωραιόκαστρο. Το όραμα του Απόστολου Σταυριανίδη, το οποίο έκανε πραγματικότητα στα μέσα της δεκαετίας του 1980, υπήρξε η αφορμή τότε, τη συνέχεια τη συνθέτουμε τώρα.

Ο σύλλογος μας, το τμήμα μας υπόσχεται να επενδύσει στα παιδιά της πόλης μας, στα παιδιά του Ωραιοκάστρου, να μεταδώσει γνώσεις, αθλητική άμιλλα, και μέσα από τη διαρκή και αδιάκοπη εργασία των στελεχών του να επιτύχει τους στόχους όλων των μελών του, γονέων, αθλητών και διοίκησης. 

Ξεκινήσαμε φέτος μία προσπάθεια αναγέννησης του τμήματος, την παρουσίαση ισχυρής αγωνιστικής παρουσίας στα τμήματα μας, με υπομονή και επιμονή στα τμήματα υποδομών. Με τη βοήθεια σας θα τα καταφέρουμε και θέλουμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στην παρουσίαση της ομάδας των Γυναικών και στην απόδοση τιμής στην 1η ομάδα Βόλεϋ του Κεραυνού.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο της εκδήλωσης και φωτογραφικό ρεπορτάζ.