1954 - 2014 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Ηττήθηκε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ από τον ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 3-0

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΝ ΛΑΓΥΝΩΝ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ .  ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ  ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ 2ου ΣΕΤ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ , ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ .   ΣΤΟ 1ο ΣΕΤ  , Η ΜΑΧΗ ΔΙΝΟΤΑΝ ΠΟΝΤΟ ΠΟΝΤΟ ( 9-9  18-18  23-22  25-22 ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ  ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η  ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ .  ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ  ΤΟ 2ο ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ( 3-8 ) , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΡΙ  7-0 ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ 10-8 .  ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ   , ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ  ΣΟΒΑΡΑ  Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΒΕΡΓΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ( Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΙΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ , ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ , ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΕΤ ( 25-13 ) . ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΤ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ,  ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΣΕΤ ΜΕ 25-12 . 
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΙΣΟΦΆΡΙΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ 1-1 ( Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ  ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ  ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ , ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ . ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ , ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ  ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ . 
ΣΕΤ  25-22   25-13  25-12
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ( ΖΥΓΟΥΡΗΣ , ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ) ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ , ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΟΥ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ , ΚΑΝΤΟΥΡΗ , ΠΑΤΣΙΑΝΗ , ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΦΟΥΤΣΙΤΣΑΚΗ Δ (Λ) , ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΙΟΥ , ΒΕΡΓΗ , ΦΟΥΤΣΙΤΣΑΚΗ ΕΛ .
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΖΩΛΑΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ) ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ , ΒΛΑΧΟΥ , ΦΙΛΙΑ , ΤΡΑΚΑ , ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΟΥ , ΣΙΔΗΡΑ , ΤΟΥΡΑΛΗ (Λ) , ΣΤΟΙΟΥ , ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ.

φωτορεπορταζ απο www.otroxos.gr