1954 - 2014 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΥ


ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΩΤΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ .  ΜΕ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ   ΗΜΕΡΕΣ , ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ  ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  5  ΜΑΡΤΙΟΥ  21,00 ,  Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ 17 ΑΓΩΝΕΣ 16 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ  ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ   ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΝ  ΛΑΓΥΝΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΌΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡ 17-1 ( ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 18 ΑΓΩΝΕΣ ) . ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ  , ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ , ΝΑ  ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ  ( ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ) .
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ , ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ , ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΝΤ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ  ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ 3-0

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ  ΚΕΡΑΥΝΟΥ , ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .