1954 - 2014 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τρέχω για να προσφέρω

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ "ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ" την Κυριακη 9 Δεκεμβριου 2012.

Η εκκίνηση θα δοθεί στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο στις 11 το πρωί και ο τερματισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, μετά από διαδρομή 3,5 χιλιομέτρων σε κεντρικές οδούς της πόλης μας.
Ο σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι καθαρά φιλανθρωπικός. Κάθε άτομο που επιθυμεί να συμμετέχει στον αγώνα αυτό, ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής του θα καταβάλλει ένα μικρό ποσό (3 ευρώ για τους ενήλικες και 1 ευρώ για τους νέους έως 18 ετών ) .
Το ποσό  που θα συγκεντρωθεί με τον τρόπο αυτό θα κατανεμηθεί εξ ημισείας στα ιδρύματα που λειτουργούν στην πόλη μας ΕΛΠΙΔΑ & ΑΡΣΙΣ.
Δηλώσεις συμμετοχής : Πρωινές ώρες στο γραφείο αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου - Απογευματινές ώρες στα γραφεία των συνδιοργανωτών συλλόγων στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο.
Καλούμε λοιπόν όλους κι όλες να πλαισιώσουν την κοινή μας προσπάθεια συμμετέχοντας στον ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ της 09/12/2012.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ