1954 - 2014 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΠΑΟΚ 3-0

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκόρ , επικράτησε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΣΤΡΟΥ του ΠΑΟΚ στο Κονταξοπούλειο με 3-0 σετ . Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερε ς προϋποθέσεις για την ομάδα του Κεραυνού και προηγήθηκε με 17-7 στο πρώτο σετ , αλλά μετά χαλάρωσαν οι αθλήτριες και έδωσαν το δικαίωμα στην μαχητική ομάδα του ΠΑΟΚ να μπει στο παιχνίδι , να διεκδικήσει  το σετ που τελικά να κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα με 25- 22 .Ίδια εικόνα και στα επόμενα 2 σετ  , με τα κορίτσια του Κεραυνού να μην πιάνουν πολύ καλή απόδοση αλλά να τα κερδίζουν , ξεκινώντας με το δεξί τις  υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα . 
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΧΑΝΘ , στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να έχουν φιλοδοξίες για το πρωτάθλημα .

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ :  ( Ακριτίδης Γιώργος ) Καντούρη Χρύσα , Πατσιάνη Αννα Μαρία , Μποστατζόγλου Ελένη , Παπαζαχαρίου Γιώτα , Τορλαχίδου Μαριάνθη , Πανταζή Μαρία , Φουτσιτσάκη Δώρα (Λ) , Βεργή Γεωργία , Παπαβραμίδου Δέσποινα , Δεληγιαννίδου Χρύσα , Μπαιρακτάρη Χρυσάνθη , Παπαβραμίδου Κων/να .
φωτογραφείες    από www.otroxos.gr