1954 - 2014 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΗΤΤΑ ΞΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ PLAY OFF ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕΝΤ 1-3

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ PLAY OFF ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΝΤ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κ ΤΣΑΙΡΕΛΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ,  Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ  , ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ , ΕΔΕΙΞΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ .  ΤΟ 1ο ΣΕΤ  ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ , ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΝΤ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 27-25 .
ΤΟ 2ο ΣΕΤ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ , Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΜΕ 25-9 . ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ , ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ 25-23 ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΑΛΛΑ Η ΜΕΝΤ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 4ο ΣΕΤ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ .
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΜΕΝΤ ΠΡΟΗΓΗΤΑΙ 2-1 ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ  ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ . Ο 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΩΝ PLAY OFF ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕΝΤ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-3-14 ωρα 21,30  ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ
ΤΑ ΣΕΤ  25-27  09-25  25-23  25-20
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ( ΖΥΓΟΥΡΗΣ , ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ) ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΙΟΥ , ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ , ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΟΥ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ , ΚΑΝΤΟΥΡΗ , ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ , ΦΟΥΤΣΙΤΣΑΚΗ Δ (λ) , ΠΑΤΣΙΑΝΗ , ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΟΥ , ΦΟΥΤΣΙΤΣΑΚΗ ΕΛ.