1954 - 2014 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες βόλεϋ του Κεραυνού!!

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες βόλεϋ του Κεραυνού!!
Για τη νέα αθλητική περίοδο 2012-2013 είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε, πως συνεχίζονται οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια στις ακαδημίες του συλλόγου μας. (έτη γεννήσεως από 1999 ως 2006).

Οι ακαδημίες θα προπονούνται στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο τρεις (3) φορές την εβδομάδα. Οι ακριβείς ώρες και ημέρες των προπονήσεων έχουν ήδη ανακοινωθεί και μπορείτε να τις δείτε εδώ

Κατανοώντας τις δύσκολες για όλους μας εποχές, μειώσαμε την ετήσια συνδρομή μας η οποία ορίζεται πλέον  στο ύψος των 250 ευρώ. Η μείωση δεν σημαίνει καμία έκπτωση στην ποιότητα των παροχών μας. Επίσης ενημερώνουμε πως θα υπάρχουν ειδικές τιμές για συγκεκριμένες κατηγορίες αθλητών-αθλητριών (2 ή περισσότερα αδέρφια). Κατά την εγγραφή προκαταβάλλεται το ποσό των 100 ευρώ και το υπόλοιπο σε δύο δόσεις των 75 ευρώ.

Στην συνδρομή περιλαμβάνονται στολή αγώνων, μπλούζα προπόνησης, φόρμα, και αθλητικός σάκος.

Σε όλη τη διάρκεια της αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιούνται διάφορες δραστηριότητες και το κυριότερο είναι πως θα συνεχίσουμε την περυσινή πρακτική μας, διοργανώντας στο Κονταξοπούλειο πολλά τουρνουά για τους μικρούς μας αθλητές καθώς και την συμμετοχή μας  σε τουρνουά άλλων συλλόγων.

Η προπονητική μας ομάδα, και το τμήμα βόλεϋ περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, και θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι μας χρειαστείτε.

Πληροφορίες για τις εγγραφές στην γραμματεία του συλλόγου μας (τηλ 2310697572 ώρες 18:00-21:00 Δευτέρα - Παρασκευή) , καθώς και στον έφορο της ομάδας κο Σιδηρόπουλο Σπύρο 6975363376.

Κάντε λήψη του εντύπου εγγραφής εδώ