1954 - 2014 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Παρουσίαση προπονητών τμημάτων

Τμήματα Γυναικών - Κορασίδων

Σολκίδης Άγγελος
Ο κ. Σολκίδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το βόλεϋ και εργάζεται σαν γυμναστής. Σαν αθλητής έχει αγωνιστεί ως πασαδόρος στο Μακεδονικό , από όπου μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και σε πολλές ομάδες Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Σαν προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μακεδονικό και στην συνέχεια στην Άθληση Ηρακλείου, Αίαντα Ευόσμου και τα τελευταία   χρόνια, πριν ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας, με μεγάλη επιτυχία στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Εντάχθηκε στο σύλλογο μας το 2011 και είναι υπεύθυνος για την εποπτεία όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Παγκορασίδες


Καρακώστα Πέτρα
Προπονήτρια η κα Καρακώστα Πέτρα. Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, παντρεμένη με τον προπονητή Γιώργο Χρυσομαλίδη και έχουν μία κόρη. Ως προπονήτρια η Πέτρα έχει κατακτήσει με τη Νέα Γενεά δύο πρωταθλήματα ΕΠΕΣΘ Κορασίδων (2002, 2003), την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων (2001), έχει μετάσχει σε δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων (2002, 2003) και έχει επιλεγεί τρεις φορές ως προπονήτρια σε All Star Game της ΕΠΕΣΘ (2000, 2002, 2003). Εντάχθηκε στο σύλλογο μας το έτος 2011.

Mini - Ακαδημίες


Η προπονητική ομάδα αποτελείται από
Κατικαρίδου Κατερίνα
Τσιτλακίδου Δέσποινα
  • Κατικαρίδου Κατερίνα. Η πασαδόρος του γυναικείου τμήματος της ομάδας μας, αποτελεί την υπεύθυνη των τμημάτων mini και της ακαδημίας μας.
  • Τσιτλακίδου Δέσποινα. Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Βόλεϊ. Προπονήτρια στις Ακαδημίες του ΕΟΣ για 3 χρόνια, προπονήτρια στις Ακαδημίες του ΑΣ ΠΡΩΤΕΑ για 3 χρόνια καθώς και υπεύθυνη του Τμήματος Ακαδημιών για 2 χρόνια, προπονήτρια Κορασίδων και Παγκορασίδων για 3 χρόνια στον ΑΣ ΠΡΩΤΕΑ. Παίκτρια βόλεϊ εδώ και 14 χρόνια στις ομάδες ΑΙΑΣ Ευόσμου, ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ωραιοκάστρου.