1954 - 2014 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις περιόδου 2012-2013


  • Τελετή έναρξης - Παρουσίαση : Θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Δήμου μας στις αρχές Οκτωβρίου, με την συμμετοχή όλων των αθλητριών Βόλεϋ του σωματείου μας, των κηδεμόνων και φίλων του συλλόγου. Θα γίνει η παρουσίαση των τμημάτων της ομάδας μας, θα διανεμηθεί η ενδυμασία στις αθλήτριες μας και η παρουσίαση των χορηγών της ομάδας. Θα περιλαμβάνει διάφορα happenings, μπουφέ και άλλες παράλληλες δραστηριότητες.
  • Τουρνουά Βόλεϋ Γυναικών : Στην αρχή της αθλητικής περιόδου και στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί διήμερο τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων από το νομό Θεσσαλονίκης. 
  • Διοργανώσεις τουρνουά Βόλεϋ : Διεξάγονται καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου , κυρίως για τα τμήματα υποδομών (ακαδημία, μίνι, παγκορασίδων) , με σκοπό την εξοικείωση των αθλητριών με τον αγωνιστικό χώρο, το ευ αγωνίζεσθε και την εφαρμογή των διδαχθέντων από τις προπονήσεις στο γήπεδο (πειθαρχία, ευγενής άμυλα, ομαδικότητα).
  • Ετήσιος χορός του Συλλόγου Κεραυνός Ωραιοκάστρου : Το τμήμα μας θα συμμετέχει στον ετήσιο χορό του συλλόγου, ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία.